Віншували до Дня захисника

У святковій атмосфері 12 жовтня, у районному Будинку культури, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, який в нашій країні відзначається 14 жовтня. Щирі привітання та найкращі побажання особовому складу військової частини 3006 Нацгвардії України, яка дислокується в м. Олександрії, зі сцени районного Будинку культури адресували перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, голова районної ради Ольга Коріненко, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев.
Усі вони наголошували на мужності, відважності військовослужбовців та їхній готовності щохвилини стати на захист України. Цього дня нацгвардійці також приймали вітання від командира окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України, полковника Сергія Онофрея.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про полеглих на сході країни військовослужбовців.
Відзнаки Олександрійської районної ради та районної державної адміністрації за участь в антитерористичній операції Юрій Коваль та Ольга Коріненко вручили кращим військовослужбовцям, учасникам АТО. Одного нацгвардійця віншували Почесною грамотою з врученням нагрудного знаку.
Гарним доповненням до всього сказаного став святковий концерт за участю аматорів району.