В Ізмайлівці привітали ветеранів

Цього тижня у селі Ізмайлівка відбулося чудове свято. У місцевій школі для ветеранів організували гарний ліричний концерт. На нього завітало більше півсотні охочих — літніх мешканців Ізмайлівки, Пустельникового та інших сіл. Захід був просякнутий теплом і гарним настроєм, бо проходив у чудовому товаристві, де вшановувалася людська праця, великий віковий і життєвий шлях. Це свято стало символом пошани поколінь і розпочалося із найщиріших привітань від місцевого очільника Миколи Сироватки.

Долі всіх присутніх багато в чому схожі. Про кожного можна писати романи чи повісті. І кожен буде родзинкою, бо має життя, сповнене працелюбності, стійкості та відданості своїй країні, зазначав перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль, віддаючи шану ветеранам. Вітали присутніх також Ірина Табачкова, начальник районного управління соцзахисту та Олександр Голуб, голова районної ветеранської організації. А керівниця Олександрійського районного територіального центру Наталія Білецька разом із своїми спеціалістами передала кожному ветерану подарункові набори з крупами, консервою, макаронами та цукром. За останні два тижні аналогічні набори вони підготували і роздали мешканцям Березівки, Протопопівки, Червоної Кам’янки, Головківки, Улянівки, Бандурівки, а також Нової Праги та Олександрівки. Вже понад півтисячі продуктових наборів знайшли своїх власників. А все це вдалося завдяки підтримці Олександрійської РДА та районних товаровиробників.
В Ізмайлівці, як зазначає Микола Сироватка, організувати свято вдалося за підтримки ТОВ «УкрАгроКом» (комерційний директор Павло Фесюк), ФГ «Рита» (керівник Анатолій Задесенець) та керівника  однойменного фермерського господарства Володимира Житка.
Окремо хочеться сказати кілька слів про в.о. старости Ізмайлівського старостинського округу Миколу Павловича, який організував для людей незабутнє свято — кількагодинний концерт і смачне частування. Сам того дня отримав декілька подяк за відданість справі. Зокрема, від першого заступника голови Олександрійської РДА Юрія Коваля та керівника районного ветеранського осередку Олександра Голуба. Понад два десятиліття Микола Павлович був Ізмайлівським сільським головою, і з усіма викликами успішно справлявся. Вдається йому це і нині, будучи у статусі в.о. старости Ізмайлівського старостинського округу. Кращого керівника годі й шукати, говорять люди. Тож хочеться подякувати йому за турботу про своїх земляків і любов до справи, якою він живе.