Відбулася тридцята сесія Олександрійської районної ради

5 жовтня відбулася чергова, тридцята сесія Олександрійської районної ради сьомого скликання, на якій депутати розглянули два питання черги денної, що стосувалися соціально-економічного розвитку та змін у районному бюджеті.
Пленарному засіданню сесії передувало засідання постійних комісій районної ради, яке провела голова постійної депутатської комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності діяльності рухів, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою Любов Замкова.
Першим питанням, яке представив перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Коваль, депутати ухвалили рішення про внесення доповнення до програми економічного і соціального розвитку Олександрійського району на 2018 рік, зокрема щодо реконструкції спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям у Цукрозаводському навчально-виховному комплексі.
Наступним питанням, про що доповіла начальник фінансового управління Ірина Левченко, затверджено зміни до районного бюджету, у тому числі виділення субвенції з районного бюджету обласному бюджету у сумі 749,5 тис. грн на забезпечення співфінансування реконструкції майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям у Цукрозаводському НВК, затвердження видатків з районного бюджету на реалізацію районних програм на 2018 рік та інші.
У роботі сесії взяли участь 21 депутат. Обидва рішення ухвалені одноголосно.