У Головківці вперше на Кіровоградщині відбувся Кантрі-крос


Захоплююче явище спостерігалося минулої суботи поблизу с. Головківка. Туди на кантрі-крос, який вперше проводився на Кіровоградщині, з’їхалися учасника змагань з різних куточків України.


Організував захід відомий на Олександрійщині мотокроссмен В’ячеслав Чебишев спільно із представником ТОВ «УкрАгроКом» Віталієм Братченком, а спонсорську підтримку надала компанія ТОВ «УкрАгроКом».
Загалом, цього дня під час змагань участь в категорії Solo (одиночні мотоцикли) взяли 22 гонщика, а в змаганнях з квадроциклів — 4 учасники.
У категорії Solo змагалися спортсмени із Олександрії, Кременчука, Одеси, Харкова, Градизька, Кривого Рогу, Горішніх Плавнів, Запоріжжя, Смілої, Дніпра, Житомира. А в змаганнях на квадроциклах представники із Олександрії, Кременчука, Кропивницького.
У ході напруженої боротьби у першому виді змагань 1 місце, кубок та головний приз — 10 тис. грн дісталися спортсмену з Кременчука Сергію Діденку, 2 сходинку посів олександрієць Олександр Скічко, якому дістався кубок та призові 6 тис. грн. Третє місце, кубок і грошова винагорода у розмірі 4 тис. грн. — у харків’янина Руслана Єфремяна.
У змаганнях на квадроциклах перше місце посів кременчужанин Євген Федотов, другу сходинку зайняв олександрієць Сергій Діденко, а третю сходинку п’єдесталу посів олександрієць Михайло Цвєтков.