Призначено нового керівника Олександрійського територіального центру

7 серпня 2018 на посаду директора Олександрійського територіального центру соціального обслуговування призначено 37-річну Наталію Білецьку.
Народилася у селі Миколаївка Татарського району Новосибірської області в Росії. Згодом батьки переїхали на постійне місце проживання в Олександрію. Після школи закінчила Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки. За фахом економіст. З 1999 по 2008 роки — бухгалтер на НВО «Етал», у 2008 році — інженер-програміст фінвідділу ВАТ Фірми «Віра-Сервіс». З того ж року і по 2012-й — бухгалтер Олександрійського районного територіального центру, з 2012—2015 — головний бухгалтер Олександрійського міського відділу УМВС. Останні 2,5 роки працювала заступником начальника фінансового забезпечення обласного Управління національної поліції України.
Наталія — відповідальна, вимоглива та чуйна. Захоплюється вишиванням картин із бісеру. До роботи ставиться завзято, мислить перспективно і планує вдосконалити роботу Олександрійського територіального центру соціального обслуговування.
Вона виховує двох доньок — 16-річну студентку Ірину та 8-річну школярку Єлизавету. Старша навчається на юриста в Олександрійському політехнічному коледжі.