Чим живеш, громадо

Войнівка. 

На вулицях Центральна й Користівська триває ямковий та середньо-поточний ремонт доріг, зазначає Михайло Ручйов, в. о. старости Войнівського старостинського округу Приютівської селищної ради. 
«Ремонти передбачено на автодорозі у 3,5 км. 50 % від запланованого вже виконано. До кінця року маємо їх завершити. Також у селі виконуються роботи з благоустрою, у тому числі покіс трави та облаштування дитячих ігрових майданчиків і завезення на них піску. 
Поблизу міжшкільного навчального комбінату у Войнівці буде споруджено Центр надання адміністративних послуг. У цьому році розробляється вся проектно-кошторисна документація, з наступного, що більш вірогідно, розпочнеться його будівництво. 

Щасливе. 

У селі тривають роботи з реконструкції вуличного освітлення. «У вересні до двох діючих КТП ми під’єднаємо нову мережу, — зазначає сільський голова Тетяна Кіцелюк. — Вже введено у дію 65 світильників, і ще близько 40 мають встановити на вулицях -  Овнянська, Нагірна та Шевченко. Таким чином, ми практично добудуємо всю освітлювальну мережу й село буде повністю освітлене. Загалом маємо замінити до 4-х кілометрів лінії».