«Віра Сервіс Інтермаш» запрошує на роботу


Прес-тур для олександрійських журналістів, організований Олександрійським міськрайонним центром зайнятості відбувся 25 липня на ТОВ «ЗПТУ «Віра Сервіс Інтермаш», що знаходиться в м. Олександрії. Головна мета заходу, яку переслідували його організатори — ​висвітлення результатів співпраці служби зайнятості з роботодавцями, які в сучасних умовах ринку праці залишаються одними із головних клієнтів, і соціальними партнерами в плані сприяння працевлаштування населення.

На території підприємства представників засобів масової інформації та Олександрійського міськрайонного центру зайнятості зустрів директор заводу Михайло Сулятицький, який провів ознайомчу екскурсію виробничими цехами.
Завод виробляє підіймально-транспортне обладнання. Тут здійснюють весь цикл виробництва: від розробки та проектування кранів до їх постачання на територію України та експорту до інших країн. Надають на заводі і якісне сервісне налаштування, технічне обслуговування вантажопідйомних кранів.
На базі підприємства є послуги з виготовлення зварювальних конструкцій з металу та спеціального обладнання. Саме підприємство оснащене сучасним обладнанням, а під час виробництва замовлень використовуються прогресивні технології.
— Завдяки коротким термінам виготовлення продукції, який складає 30–75 днів, залежно від складності замовлення, високій якості та достатньо низькій ціні, продукція нашого заводу здобула прихильність замовників з усього світу, — ​говорить Михайло Сулятицький. І додає, вказуючи на елементи конструкції вантажнопідйомного крану, що наразі вони достроково закінчують його виробництво на замовлення Маріупольського заводу.
Сьогодні на ТОВ «ЗПТУ «Віра Сервіс Інтермаш» працює 200 осіб. Та попри збільшення об’ємів і темпів виробництва, на підприємстві відчувається брак представників робітничих професій, зазначає директор. На подолання цієї проблеми і спрямована співпраця керівництва заводу та Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.
Наприклад, упродовж 2017 року та першого півріччя 2018 року за сприяння міськрайонного центру зайнятості на заводі було працевлаштовано 64 безробітних громадян, зокрема, шляхом проходження стажування безпосередньо на робочих місцях. Працевлаштувалися на посади: токаря, електрогазозварника, слюсаря, слюсаря із складання металевих конструкцій, слюсаря-електромонтажника, інженера-конструктора, слюсаря-ремонтника, та багатьох інших.
Нині на заводі не вистачає робітничих рук — ​слюсарів, зварювальників, токарів, фрезерувальників, розточувальників. За словами Михайла Сулятицького, середня заробітна плата на заводі складає 6–10 тис. грн. в місяць, а представники робітничих спеціальностей (за умови великих замовлень) можуть отримувати і значно більше — ​15–18 тис. грн. в місяць. А от заробітна плата монтажників ТОВ «ЗПТУ «Віра Сервіс Інтермаш» стабільно висока — ​15 тис. грн. щомісяця. Крім того, на підприємстві створені належні побутові умови для працівників — встановлені душові кабіни, є мікрохвильові печі.
Можливо, серед жителів району знайдуться безробітні представники робітничих професій, яких бракує на заводі. Тож, не зволікайте з працевлаштуванням у ТОВ «ЗПТУ «Віра Сервіс Інтермаш», адже тут гарантують весь соцпакет, гідну заробітну плату. У той час, як дехто в пошуках роботи, змушений їхати за кордоном.