Новопразькі депутати обиратимуть секретаря

Відповідно до розпорядження Новопразького селищного голови від 11 липня 2018 року 23 липня 2018 року о 10.00 годині в приміщенні Новопразької музичної школи відбудеться друга сесія сьомого скликання Новопразької селищної ради.
На розгляд сесії вносяться 32 питання. Під час пленарного засідання депутати поновлять спробу обрати секретаря Новопразької селищної ради. Також у планах – ​затвердження Регламенту Новопразької селищної ради та вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад, а ще – ​внесення змін до рішення селищної ради від 1 червня 2018року № 12 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2018 рік».

Окремий проект рішення стосується внесення змін та доповнень до Програми економічного та соціального розвитку території Новопразької селищної ради на 2018 рік.
Наступний блок питань, пов’язаний із внесення змін до бюджетів Новопразької селищної та Шарівської і Пантазіївської сільських рад.
На черзі денній сесії і затвердження двох Положень. Перше – ​про преміювання та матеріальне заохочення працівників апарату Новопразької селищної ради, друге – ​про умови оплати праці працівників пожежної охорони (МПК) Новопразької селищної ради.
І на додачу – ​майже 20 земельних питань, серед яких і про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища. З чим пов’язане припинення, зокрема, такого права, дізнаємося на сесії селищної ради.
Підписав розпорядження про скликання чергової сесії Новопразький селищний голова Богдан Куруп.