У Новій Празі стався шокуючий інцидент

2 липня випадок насильства над малолітньою був зафіксований працівниками Олександрійського відділу поліції на території нашого району у селищі Нова Прага.
Жертвою чотирнадцятилітнього насильника стала восьмирічна дівчинка, яка близько 18 години поверталася додому. Деякі ЗМІ поширили інформацію, що дівчина поверталася із занять музичної школи, але як з’ясувала наша газета, музична школа наразі не працює. Канікули. У поліції, зокрема, повідомили, що, неповнолітній злодій, застосувавши силу, затягнув малолітню під міст, де і вчинив насильство. Повернувшись додому, потерпіла розповіла про інцидент, який з нею трапився.
Після цього до правоохоронців із відповідною заявою звернулася мати дівчинки. Саму ж малолітню направлено до Олександрійської центральної районної лікарні для проходження судово-медичної експертизи.
Наразі підозрюваний затриманий відповідно до статті 208 КПК України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом відносно малолітнього) Кримінального кодексу України. Триває слідство.