Чим живеш громадо,

Зустріч з активною молоддю громади відбулася напередодні Дня молоді в Приютівській ОТГ

Круглий стіл на тему «Перспективи розвитку Приютівської об’єднаної територіальної громади. Участь молоді в розбудові громади» відбувся в Приютівській ОТГ напередодні Дня молоді. Зустріч пройшла з ініціативи голови громади Андрія Коломійцева. Вивчити ресурси та потреби громади запропонували під час заходу громадські активістки Марина Дячук та Анжела Зіненко. Вони також виявили бажання провести серію навчань для молоді громади. Було погоджено, що перше навчання відбудеться вже у другій декаді липня.
Андрій Коломійцев, зі свого боку, запропонував створити молодіжну раду, яка стане інформаційно-обмінним майданчиком між керівництвом громади та молоддю.

Команда з Приютівської ОТГ зайняла перше місце у змаганнях до Дня молоді

В неділю, 24 червня, до Дня молоді в селі Косівка проходили змагання з футболу, волейболу, а також спортивний квест для «найменших» учасників заходу. Серед учасників були і команди Войнівки, Костянтинівки, Бутівського з Приютівської ОТГ.
За результатами футбольних матчів перемогу та звання кращого «футбольного» населеного пункту здобула команда з села Войнівка. Повторили свій футбольний успіх войнівчани і у змаганнях з волейболу, де вони теж посіли перше місце. Лише квест не «піддався» представникам Войнівки – тут вони зайняли друге місце.
Крім команд, що представляли Приютівську ОТГ участь у змаганнях взяла команда господарів змагань та команда з села Захарівка.

Протопопівка святкувала День молоді

У суботу ввечері, напередодні свята, до Протопопівського Будинку культури зійшлася молодь різних поколінь: теперішня – від школярів до працюючих, і люди, які в душі завжди залишаються молодими. З ними й дітлахи – від 3 до 10 років.
Цікаву розважальну програму для відвідувачів приготували працівники Протопопівського Будинку культури. На початку свята з привітаннями до присутніх звернулися заступник селищного голови Ірина Чемерис та виконуюча обов’язки старости Протопопівського старостату Оксана Клочко. За активну участь у житті села та з нагоди Дня молоді було нагороджено подяками дві сім’ї: Хованських та Дригул, а також Дея Андрія, Величко Тетяну та хореографічний колектив «Ніка» (керівник Івлєва Марія).
Продовжили свято змагання команд, конкурс «Містер Бургер», флешмоб від танцювального колективу «Ніка» та весела гра «Битва фарбами».
Вечір закінчився молодіжною дискотекою.
За матеріалами сайту Приютівської ОТГ.