«Серпневий зорепад» відбудеться за будь – ​якої погоди


11 серпня у селі Головківка Приютівської громади відбудеться 9-й пісенний Фестиваль «Серпневий зорепад». Як розповідає Головківський сільський староста Тетяна Кузьменко, у програмі заходу традиційний вокальний конкурс, презентація української народної кухні та виробів народних майстрів і умільців краю, дитячі розваги і спортивні змагання. 

Має відбутися свято пива. Планується встановлення кількох національних рекордів України.
«У 2009 році вперше фестиваль проводився у Головківці. Ініційований ТОВ «УкрАгроКом». І пройшовши коло, торік наш колектив здобув перемогу у Пантазіївці, й тепер у себе ми знову прийматимемо гостей. 
На захід завітають співочі колективи з Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Зараз саме подають заявки на участь у заході. Переможці отримають грошові премії на розвиток художньої самодіяльності, – ​каже Тетяна Володимирівна. – ​У рамках «Серпневого зорепаду» цьогоріч також уперше відбудеться кантрі-крос – ​тобто перегони на мотоциклах та квадроциклах. Запланований виступ відомого українського гурту «СКАЙ».
Відзначу, що на учасників фестивалю та гостей Головківки чекають цікаві конкурси і змагання, маса сюрпризів і розваг. Переможців оцінюватиме фахове журі та організатори заходу – ​представники компанії «УкрАгроКом». Захід відбувається за підтримки народного депутата України Анатолія Кузьменка. Заявки на участь приймаються до 1 серпня.