Довіра до держслужбовців – ​запорука успіху держави

23 червня з нагоди відзначення сторічного ювілею заснування державної служби України в Олександрійському районному Будинку культури відбувся урочистий концерт-поздоровлення для держслужбовців краю. Серед запрошених були і ветерани державної служби, які самовіддано працювали на благо рідної Олександрійщини.

За значний особистий внесок у розвиток добробуту районної громади, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення 100-річчя запровадження державної служби в Україні перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль вручив нагороди – ​грамоти й подяки за гарну роботу і особистий внесок у вирішення багатьох соціально-економічних питань кращим держслужбовцям району. Особисто він привітав понад 20 осіб. Усім побажав міцного здоров’я, чистого мирного неба, сімейного тепла й благополуччя.
– Приємно, що на посадах в органах влади знаходяться люди, які відповідально ставляться до державної служби. Бо це не лише виконання їхніх посадових обов’язків, а виконання функцій, що ставить перед нами держава, – ​зачитуючи вітання Президента України Петра Порошенка, зазначив Юрій Леонідович. – ​Роль держслужбовця надзвичайно вагома, особливо у часи змін та реформувань, що нині тривають в Україні. І від фаховості держслужбовця сьогодні багато чого залежить. У людей завжди має бути довіра до держустанов та управлінців, бо це запорука успіху нашої держави.