Привітали медичних працівників району



Щороку, у третю неділю червня, своє професійне свято відзначають представники найблагороднішої й найгуманнішої професії – ​працівники галузі охорони здоров’я. День медичного працівника – ​гарний привід у черговий раз згадати й подякувати медикам за самовіддану працю. Адже кожен день вони роблять подвиг, приходячи на допомогу тим, хто її потребує, полегшуючи страждання, приносячи зцілення.

В Олександрійському районі професійну когорту медичних працівників вітали 15 червня, у районному Будинку культури. На урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника прийшли перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, депутат обласної ради, фінансовий директор ТОВ «УкрАгроКом» Павло Фесюк, заступник голови Приютівської ОТГ з гуманітарних питань Ірина Чемерис, головний лікар Олександрійської районної центральної лікарні Валентна Гарагуля, головний лікар «Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської районної ради Кіровоградської області» Олександр Гірник.
Найщиріші привітання з побажаннями добра миру, злагоди, благополуччя, успіхів у повсякденній праці зі сцени районного Будинку культури на адресу винуватців свята лунали з уст Юрія Коваля. Звісно, не обійшлося цього дня й без подарунків. Юрій Коваль вручив Валентині Гарагулі документи на обладнання, що придбане за кошти районного бюджету – ​хірургічні відсмоктувачі, офтальмоскоп, аналізатор електролітів, фотометр «МБА‑540», мікроскоп «Micromed XS»-4120, стерилізатор паровий ГП‑40, монітор пацієнта uMEC10 укомплектований аксесуарами.
Звертаючись до винуватців свята, Павло Фесюк запевнив, що влада й надалі буде дбати про позитивні зміни в галузі охорони здоров’я та наближення якісних медичних послуг на місцях. А, як представник бізнесу, підкреслив: «Ми створюємо нові робочі місця, платити гідну заробітну платню для того, щоби люди мали належні умови для життя, продовження свого роду та розбудовували і зміцнювали нашу державу».
Низку привітань на адресу медичних працівників району продовжили й інші поважні гості. Чимало гарних, теплих і зворушливих слів своїм колегам адресували цього дня Валентина Гарагуля, Олександр Гірник, які також подякували районній владі, спонсорам, меценатам усім, хто не стоїть осторонь проблем медичної галузі, а всіляко сприяє у їх вирішенні.
З нагоди свята кращих представників професії нагороджено відзнаками обласного, районного рівня.
Піднесений святковий настрій медичним працівникам району забезпечили виступи солістів та художніх колективів районного Будинку культури.