У Войнівці провели частковий ямковий ремонт дороги

Посприяти у вирішенні ремонту дороги у Войнівці від колишньої меблевої фабрики до дитячого табору «Дружба» за маршрутом руху автобуса № 9 – з таким питанням клопотали нещодавно ініціативні олександрійці перед першим заступником голови районної державної адміністрації Юрієм Ковалем. Люди скаржилися на погане транспортне сполучення, пов’язане із значними вибоїнами на дорозі. Особливої актуальності дана проблема набула із початком дачного сезону, а також відкриттям табірної зміни у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Дружба». 

З метою оперативного вирішення даного питання та враховуючи те, що дана територія входить до складу Приютівської об’єднаної територіальної громади, посадовець звернувся до Андрія Коломійцева, голови новоствореної ОТГ. 
Минулого тижня на вищезгаданій дорозі велися часткові ремонтні роботи: дорожники засипали великі ями відпрацьованим асфальтом після фрезерування доріг, також працював грейдер. 
За словами Юрія Коваля, ремонт дороги вдалося провести без залучення бюджетних коштів, завдяки особистій домовленості Андрія Коломійцева із представниками Олександрійської дільниці експлуатації доріг, які погодилися відремонтувати дорогу за рахунок власних резервів. 
Як наголошують у райдержадміністрації, проведення капітального ремонту дороги ускладнює те, що вона не стоїть на балансі і не має статусу, але в подальшому буде вирішуватися дане питання.