До Дня Конституції відзначили кращих


27 червня в Олександрійському районному Будинку культури відбувся урочистий концерт з нагоди відзначення державного свята – Дня Конституції України. З вітальним словом до присутніх звернувся керівник РДА Юрій Коваль. Привітав гостей зі святом та побажав миру і взаєморозуміння, добра і благополуччя та всіляких гараздів! До привітань також приєдналася голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко. Разом вони виконали почесну місію, привітавши кращих працівників району грамотами та подяками.

 Гарного настрою та позитивних емоцій присутнім додали учасники святкового концерту, творчі колективи районного будинку культури та фольклорний колектив з Нової Праги «Петриківські козаки» й Олександрійський хореографічний колектив – «Авантюрин».
 Нагадаємо, що однією з перших конституцій у Європі є конституція Пилипа Орлика, яка отримала назву: «Пакти й Конституція законів і вільностей Війська Запорозького». Датована 5 квітня 1710 року. Вона окреслює випробування кількох прийдешніх поколінь українців, які пройшовши складні шляхи становлення, зберегли своє добре ім’я, честь та гідність.