Чим живеш, громадо

Добронадіївка. «Цими днями заасфальтували дорогу по вул. Шкільній, – говорить Володимир Коваленко, сільський голова. – Таким чином привели до ладу територію біля школи. А разом з тим прогрейдерували і підсипали щебенем та сумішшю відсіву вулиці: Квітневу, Липову, Межеву, Польову, Гагаріна. На всі ці роботи витратили 150 тис. грн. Проводимо їх у комплексі. Також за останній місяць по вул. Квітневій облаштували чотири світильники на сонячних батареях. Ці роботи обійшлися сільському бюджету у 132 тис. грн. Спільно з Олександрійським РЕМом покращили вуличне освітлення Добронадіївки та Зеленого Барвінку».
Косівка. «За I квартал цього року ми замінили 300 метрів водогону по вулиці Садовій. Проклали повністю нову гілку до місцевої школи і будинку культури. А у центрі села реконструювали водонапірну вежу. Між іншим, торік теж замінили одну вежу, тепер  – другу, у планах за 2 місяці придбати третю водонапірну вежу. Усі ці роботи здійснили винятково за рахунок сільського бюджету. Також облаштували під’їзний майданчик біля сільської ради. Замовили документацію на населений пункт. Зараз розпочато роботи з їхнього виготовлення. Невдовзі розпочнемо інвентаризацію курганів та сільських пам’яток архітектури. Як і завжди, займаємося благоустроєм території. Також виділили кошти на заміну вікон у школі, яка відбудеться на умовах співфінансування з районним бюджетом», – розповідає сільський голова Олександр Горбань.
Щаслива. До Міжнародного Дня захисту дітей на території дитячого садку у Щасливому батьки встановили сучасний тіньовий павільйон. Самотужки його дооблаштовували, – говорить сільський голова Тетяна Кіцелюк. А також додає, що з сільського бюджету на ці потреби цьогоріч було виділено 34 тис. грн. Аби заощадити сільський бюджет, батьки вирішили всі елементи конструкції збирати самостійно. Ось у ці дні й завершили роботи з благоустрою території садочку.