Світла пам'ять про Анатолія Кохана


Анатолій Кохан – кандидат медичних наук, лікар, краєзнавець, журналіст, лауреат обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова, добре шанована та відома на Олександрійщині постать. У минулому році до Дня журналіста на корпусі хірургічного відділення Олександрійської центральної районної лікарні було відкрито меморіальну дошку на честь видатного земляка.
А цього тижня, 4 червня, напередодні професійного свята журналістів, який щороку відзначається 6 червня, на території районної лікарні за участі голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, вдови Анатолія Кохана – Рози Соломонівни, головного лікаря ОЦРЛ Валентини Гарагулі, першого заступника голови районної державної адміністрації Юрія Коваля, журналістів, медичних працівників, громадськості відбулося вшанування пам’яті Анатолія Кохана та покладання квітів до меморіальної дошки, встановленої на його честь.
Під час заходу Роза Кохан подарувала олександрійським журналістам книгу із особистої бібліотеки свого чоловіка «Беседы о журналистике» автора В. Учонової, яка надалі буде зберігатися в Олександрійській територіальній організації Національної спілки журналістів України.