«Сільський вісник»: з людьми і для людей

6 червня представники засобів масової інформації (ЗМІ) відзначатимуть своє професійне свято – ​День журналіста. Сьогодні, мабуть, важко переоцінити роль і значення ЗМІ та журналістів у житті суспільства. Адже саме завдяки невсипущій та цілоденній праці майстрів слова читачі, слухачі та глядачі оперативно отримують об’єктивну і достовірну інформацію.

Вже двадцять сім років поспіль до поштових скриньок жителів Олександрійського району щосуботи надходить районний часопис «Сільський вісник». За всі ці роки він став своєрідним інформаційним ланцюжком єднання між читачами, владою та журналістами. За ці роки у газети з’явилася не лише велика кількість поціновувачів, а й багато постійних дописувачів.
У різні роки журналісти, які працювали, а нині на заслуженому відпочинку, і ті, які зараз трудяться в газеті, прагнуть цікаво, правдиво та незаангажовано подати будь-яку інформацію про подію. На шпальтах районного часопису завжди знайдеш розповіді про простих людей, трудівників села, про кращих представників професії. Є й новини про найбільш помітні робочі будні влади. Цікавою і корисною є рубрика «Чим живеш, громадо».
І сьогодні, коли існує велика кількість електронних ЗМІ, і паперовим виданням досить складно з ними конкурувати, «Сільський вісник» – ​заслужено кращий інформаційний вісник Олександрійського району. Часопис не втрачає своєї актуальності, а його творчий колектив налаштований на конструктивну роботу, висвітлення важливих питань сьогодення, порушення дискусійних питань.
Як відомо, життя не стоїть на місці, тож і ми інформуватимемо своїх читачів про події в об’єднаних територіальних громадах, готуватимемо розповіді про вчителів, медичних працівників, фермерів, механізаторів, доярок. Розповідатимемо про світ захоплень, цікаві факти та епізоди із життя наших земляків. Адже головна мета колективу районного часопису «Сільський вісник» – ​бути ближче до вас, наші дорогі читачі, аби ви завжди були в курсі подій, що відбувають в районі.
Дякуємо усім, хто з нами.