Новообрані голови об’єднаних громад готові взятися до виконання своїх посадових обов’язків

Президент Украіни прийняв заяву Б.Курупа  і звільнив з посади голови Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області.
«Звільнити КУРУПА Богдана Анатолійовича з посади голови Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області згідно з поданою ним заявою», - йдеться у розпорядженні Глави держави, що оприлюднено на офіційному сайті 21 травня 2018 року. 
 Нагадаємо, на посаді голови Олександрійської РДА Богдан Куруп працював з квітня 2016 року.  У квітні 2018 року він обраний головою Новопразької ОТГ.

* * *
Екс-голова фракції «БПП «Солідарність» в Олександрійській міській раді Андрій Коломійцев склав депутатські повноваження і подякував виборцям за довіру. Тепер він очолить Приютівську об’єднану громаду. Після перемоги на місцевих виборах він не може суміщати одразу два представницькі мандати. Про зміни в депутатському корпусі міста стало відомо 22 травня на черговій сесії Олександрійської міськради. Новим головою фракції «БПП «Солідарність» в Олександрійській міськраді обрали Віталія Заріцького, заступником - Івана Баранова.
Додамо, що перша сесія Приютівської ОТГ відбудеться 31 травня о 10:00 в Олександрійському районному будинку культури, що по вулиці Діброви, 27.
У Новій Празі перша сесія запланована на 1 червня. Початок о 10.00. Відбудеться захід у місцевій музичній школі по вулиці Центральна, 25.