Чим живеш, громадо

Тетяна Бессараб: «Дякую небайдужим жителям села за співпрацю»

На минулих вихідних на кількох вулицях нашого села відбулися суботники. Ліквідацією чотирьох стихійних сміттєзвалищ у Кам’янці, як розповідає Тетяна Бессараб, активно займалися депутати сільської ради Ігор Тимченко та Людмила Теличко. З технікою допоміг Михайло Гончаренко, керівник СВК ім. Фрунзе. Всім учасникам заходу хочу висловити величезну подяку за вирішення таких нагальних і важливих для усіх місцевих мешканців питань. Окрему вдячність висловлюю 84-річній Зінаїді Пронь, яка незважаючи на поважний вік, брала активну участь у всіх суботниках, чим довела й іншим, що коли людина бажає змінити життя на краще – вік їй не завада.
Також один із найбільших смітників минулої суботи нам допомогла ліквідувати депутат сільської ради Раїса Олексіївна Чайка. Активіст села Едгард Варганян допоміг з технікою.

Олег Волянський: «шануймо великого кобзаря» 

Днями біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулися урочистості з нагоди 157 річниці з Дня перепоховання Великого Кобзаря. На захід завітали місцеві школярі, вихованці дитсадка, священик з попельнастівського храму. Велелюдний і гомінкий захід пройшов, зазначає сільський голова Олег Волянський. Підкреслює також, що Тарас Григорович спершу був похований у Санкт-Петербурзі на Смоленську цвинтарі, а згодом за рішенням царської влади перепохований у Каневі на Чернечій горі. Не тільки на Олександрійщині шанують пам’ять Великого Кобзаря у такий день, а й по всій країні.