Чим живеш, громадо

Протопопівка. За перший квартал цього року вдалося оновити меблі та замінити вікна в дитячому садку. Також, як розповідає сільський голова Оксана Клочко, замінили електропроводку в Протопопівському будинку культури, зробили генеральний план села і привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС разовою матеріальною допомогою. Ці три місяці для громади були досить плідними і успішними в реалізації найбільш значимих соціальних ініціатив. Будемо чекати результатів виборів у Приютівській ОТГ і тоді з впевненістю зможемо корегувати усі видатки по соціальній сфері.

Андріївка. За останній час, як зазначає сільський голова Віктор Близнюк, на території села Андріївка уклали суцільне асфальтобетонне покриття вартістю 200 тис. грн. До 5 травня у Андріївці та Сурганах триватиме поточний ремонт пам’ятників воїнам-визволителям Другої світової війни, дещо оновлюється і приміщення Укрпошти. Є у планах і проведення ряду заходів до Дня Перемоги, якими обіцяють поділитися вже найближчим часом.
Добронадіївка. Сільський голова Володимир Коваленко говорить, що за останній місяць провели багато робіт, пов’язаних з благоустроєм усіх сіл сільради, максимально займалися питаннями ліквідації стихійних смітників, проводили суботники, а разом з тим улаштовували місцеві дороги і переймалися питанням поліпшення вуличного освітлення. Традиційно до 9 травня усі роботи з благоустрою сільських територій будуть завершені.
Лікарівка. - Зараз ми оновлюємо пам’ятник на Братській могилі у центрі Лікарівки, - зазначає сільський голова Олександр Терещенко. - Минулого року село підтоплювало, і аби попередити ці явища ми вже зараз займаємося водовідведенням. 
Продовжуємо рити канави, щоб вода не топила сільські садиби і городи. Раніше мали відносно нормальну систему водовідведення, однак вона вже застаріла. Вирішити дану проблему нам допомагає Олександрійське водне господарство. Також ми провели в село інтернет, підключати який будемо з дня на день. Працюємо над освітленням сільських вулиць, дооблаштуємо на території сільради певну кількість енергоощадних ліхтарів. 
Войнівка. - Цими днями підключили у Войнівці два КТП для поліпшення вуличному освітлення, - каже Михайло Ручйов. - Роботи по їх влаштуванню тривали 6 років. Виготовили проектно-кошторисну документацію, здійснили роботи і все підключили. 
Звісно, поліпшиться освітлення центральної частини Войнівки. Також провели дорожні роботи й засипали щебенем вулиці Вишневу та Польову.