Улюблена справа її життя

На сучасному етапі жінки-керівники зовсім не рідкісне явище. Вони вдало поєднують керівну посаду із обов’язками берегині домашнього вогнища, дружини і матері.
Такою є і наша Наталія Василівна Йоник, яка до всього ще й депутат районної ради і очолює постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, приватизації та регуляторної діяльності.
Справа, якій вона віддається сповна, зовсім не з легких. Оскільки їй треба уміло проаналізувати і спрогнозувати перспективи виробничого процесу такої масштабної за об’ємами групи компаній як «УкрАгроКом». Адже працює вона директором з економіки. На цій посаді з 2010 року. А взагалі з нашим сільгосппідприємством у неї пов’язано майже тридцять років життя. Тут вона пройшла чималий шлях становлення спеціаліста, фахівця, керівника.
Здобувши професію економіста – ​організатора у Дніпропетровському сільськогосподарському інституті на факультеті «Економіка підприємства», вона у 1990 році приїхала у Головківку, де запропонували посаду головного економіста у колгоспі ім. Калініна. Змінювалися назви господарства – ​АФ «Головківська», ТОВ «УкрАгроКом», а Наталія Василівна незмінно працювала на своїй посаді. За ці роки набула чималий практичний досвід, неабияк зросла, як професіонал. Тож черговою сходинкою у кар’єрному зростанні стало призначення у 2010 році директором з економіки.

Свого часу швидко влилася в трудовий колектив, який уже за ці десятиліття став для неї «другою сім’єю». Птахами злітали роки, постійно оновлювався колектив, однак більшість його працівників одностайні в думці: Наталія Василівна – ​компетентний, грамотний і вправний фахівець з великим досвідом роботи. Вона володіє необхідними знаннями всіх тонкощів законодавства, економічними методами управління підприємством, вміло керує процесами планування, організацією оплати та матеріального стимулювання праці, прагне йти в ногу з часом, вивчати досвід провідних компаній і оцінювати можливості товариства. Наша Наталія Василівна, до всього, відповідальна, уважна, здатна до самоконтролю, адже добре розуміє: будь-яка її помилка – ​це збитки та інші серйозні проблеми. Про таких, як вона, кажуть, що ця людина – ​«на своєму місці», займається улюбленою справою.
Та, окрім того, що Наталія Василівна дуже цілеспрямована, з твердим характером жінка, вона дуже тонка натура. Винаходить вільний час для улюбленого хобі – ​вишивки ікон бісером. За цією справою забуває про якісь буденні негаразди, дрібні проблеми, а насолоджується, коли стібок за стібком оживає образ. Не відстає вона від чоловіка Олександра і в спорті – ​разом підтримують, як кажуть, форму. У цьому, певно, секрет її привабливості. Разом радіють успіхам своїх милих донечок. Старшенька Вікторія працює начальником торгового департаменту в «УкрАгроКомі», а молодша Олександра – ​ще студентка.
Уже кілька років поспіль двір родини Йоників у Головківці облюбували лелеки. Щороку навесні оживає їхнє гніздо, з’являються на світ пташенята. Кажуть, це хороша прикмета, і двір, де є лелече гніздо, вважається щасливим. Оскільки лелеку здавна вважають символом сімейного благополуччя, щастя та любові. Хай так буде і надалі у житті цієї прекрасної родини.
Також у квітні, коли прокидається від сну природа, коли в блакиті неба чути пташиний спів, теплий весняний вітер приносить сердечні щирі вітання господині оселі з нагоди її Дня народження. Цьогоріч він у неї ювілейний. Саме у такі круглі дати кожному хочеться відчути тепле і приємне слово, любов і турботу близьких. А знайомим, рідним, колегам по роботі, в свою чергу, хочеться привітати ювіляра і сказати не звичайні слова, а найкращі, найяскравіші, в яких вкладені і любов, і ніжність, і радість, і повага. Тому усім колективом групи компаній «УкрАгроКом» ми хочемо подарувати Наталії Василівні букет наших щирих побажань з нагоди її золотого ювілею. Від щирого серця бажаємо рясного щастя і злагоди в родині, натхнення – ​у роботі, неймовірного оптимізму, вірної підтримки друзів, чудових ідей, доброго благополуччя і здійснення усіх задумів.
З ювілеєм ми щиро вітаєм!
Та в цей день усі побажаєм
Залишатись завжди чарівною,
Наче пролісок білий весною.
І завжди у відкрите віконце
Зазирає яскраве хай сонце.
Хай весна у душі розквітає,
І ми радості тільки бажаєм,
Квітів море, легкої дороги
Та у всьому вам перемоги.
З повагою адміністрація та профспілковий комітет ТОВ «УкрАгроКом».