Відзначені кращі працівники ветеринарної служби району


30 січня у районному управлінні Держпродспоживслужби в Кіровоградській області підбили підсумки роботи ветеринарної служби району за 2017 рік. 
Відкрив нараду начальник цього управління Станіслав Васильович Лум’яник. Він, зокрема, зазначив, що протягом 2017 року епізоотична ситуація в районі була благополучна, виконані протиепізоотичні заходи в повному обсязі, за винятком тих, на які були відсутні діагностикуми та біопрепарати. 

Додам, що, крім підсумків, говорили і про основні завдання Держпродспоживслужбі на поточний рік. 
Участь у підсумковій нараді взяв перший заступник голови Олександрійської райдержадміністрації Юрій Леонідович Коваль.
За доброю традицією цього дня відзначили кращих працівників галузі. Напередодні роботу державної дільничної лікарні, дільниць та пунктів ветеринарної медицини підсумували за 25 рейтинговими показниками. Як результат, перше місце посіла Звенигородська дільниця ветеринарної медицини (завідувач Н.В.Олійник), друге місце за Червонокам’янською дільницею (завідувач С. В. Шпурик) та третє місце - Олександрівська дільниця (завідувач Ю. А. Татаров). Переможці відзначені почесними грамотами та дипломами. І по завершенню заходу уже традиційно з ними зробили спільне фото на згадку.
Наш кор.