З «Сільським вісником» – ​завжди у курсі найважливіших подій району

Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю. Поважаючи людей з різними характерами і здібностями, особливо малозахищених, дружний колектив нашої районної газети «Сільський вісник» постійно спілкується із жителями Олександрійщини різних поколінь. Зокрема, з ветеранами бойових дій, ветеранами праці, ветеранами війни, дітьми війни, а також майбутньою і надійною нашою зміною – ​молоддю. Постійними героями публікацій «СВ» є наші годувальники – ​фермери, орендатори, одноосібники і працівники сільгосппідприємств – ​та їхні щоденні турботи, починаючи від посівної і закінчуючи жнивами. На сторінках часопису – ​консультації та роз’яснення щодо соціального захисту населення, поради фахівців стосовно профілактики хвороб та ведення здорового способу життя.

У редакції газети працюють душевні і талановиті люди. Вони вдумливі, уважні, толерантні особистості. Завжди привітні і раді кожній людині, котра звертається до них з важливих життєвих питань.
Невеликий колектив очолює досвідчений редактор Ірина Петрівна Балашова – ​творча людина, вмілий керівник. Вона – ​принципова, з відкритою душею, захоплює кожного, хто з нею спілкується, своєю добротою, уважністю, повагою. За її керівництва шанована в районі, з добрими традиціями «районка», без перебільшення, стала газетою нового зразка і за оформленням, і за змістом.
Надзвичайно добра і щира, інтелігентна, душевна, з почуттям гумору заступник редактора Олена Семенівна Сторчова. Знаю її давно, тому можу з впевненістю назвати ветераном редакції, оскільки працює у колективі понад два десятиліття.
Молода, але цілеспрямована, уважна, завжди у гущі подій кореспондент часопису Наталія Миколаївна Луценко.
Завжди привітний і також із числа «старожилів» редакції - Костянтин Олександрович Колякін, теж має чималий досвід роботи щодо дизайну та верстки газети.
Хотілося б, щоб і надалі на сторінках часопису ми читали публікації про здоровий спосіб життя, бо це конче потрібно усім, про лікування хвороб народними засобами (бо часом пігулки і не допомагають). Розповідайте і надалі, шановні газетярі, про життя ветеранів, роботу і діяльність ветеранських організацій, втілення медреформи, виконання громадами програм соціально-економічного і культурного розвитку.
Користуючись нагодою, звертаюся до всіх ветеранів та молодого покоління з проханням передплачувати і читати наш «Сільський вісник». Ви не розчаруєтеся. Газета буде для вас об’єктивним інформатором, цікавим співрозмовником і помічником. Будьте щасливими і здоровими. Нехай Бог береже вас від негараздів.
З повагою Микола Кас’яненко, 
почесний житель сіл Косівка і Щасливе.