ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – ​2018»!

Після нагородження. Наталія Бугайова з чоловіком Миколою
Очевидно, що найбільш престижний в освіті конкурс – ​це «Учитель року». Його переможці – ​безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості. Це він, «Учитель року», примушує змінюватись. І педагога, якого дотепер знали в районі, після перемоги знатимуть не лише в області, а й в Україні.
Щороку кращі освітяни нашого району беруть участь у такому престижному заході. І щороку їхні знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються непоміченими.
6–7 лютого 2018 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького відбувся фінальний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – ​2018» у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура».

Сергій Зайченко із дружиною Інною і синочком  Дмитриком
До фінального етапу, а це 5 учасників у кожній номінації, увійшли і представники освітянської спільноти нашого району – ​педагоги Новопразького навчально-виховного комплексу Бугайова Наталія Анатоліївна (учитель української мови і літератури) і Зайченко Сергій Іванович (учитель фізичної культури).
Продемонструвавши у конкурсних випробуваннях високий професіоналізм, креативність, творчий підхід, глибокі знання психологічних особливостей дітей та почуття гумору, наші колеги стали переможцями: Наталія Анатоліївна – ​I місце у номінації «Українська мова та література», а Сергій Іванович – ​ІІ місце у номінації «Фізична культура».
Урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів відбулася в актовій залі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – ​школа мистецтв). 
Цьогоріч вперше виплатили грошові премії переможцям та лауреатам (за зайняті ІІ та ІІІ місця) обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – ​2018» відповідно до Положення про преміювання педагогічних працівників – ​переможців ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року», затвердженого рішенням Кіровоградської обласної ради від 10 листопада 2017 року № 395.
Вітала своїх «зірочок» і делегація освітян району на чолі з начальником відділу освіти О. Полтавець, директор Новопразького НВК Л. Мітленко, рідні та колеги.
Конкурс «Учитель року – ​2018» став саме тим акордом, який налаштував серця і думки освітян на вияв кращих рис учительства через творче суперництво, визнання, поцінування та пошанування, дав можливість конкурсантам побачити більш широку перспективу, оскільки упродовж усіх етапів змагань відбувався обмін досвідом, а кращі його зразки поширяться на освітян району.
Уся педагогічна громадськість Олександрійщини вітає Наталію Анатоліївну Бугайову і Сергія Івановича Зайченка з перемогою!
Бажаємо нових творчих злетів і перемог, вдячних учнів, поваги і розуміння колег!