Серце віддає дітям…

Так склалося долею, що народження нашого дошкільного закладу припало з виборами місцевого самоврядування і люди обрали на посаду Андріївського голову Близнюка Віктора Олексійовича. І перші його слова, які ми почули «Усе краще - для дітей»! Ці слова стали девізом та фундаментом  його праці! Жодного разу ми не почули слова – ні, чули «так», або почекайте. 
Більше 7 років дошкільний заклад розвивається та стає кращим, і усе це ми маємо завдяки підтримці Віктора Олексійовича. Він завжди переймається долею дошкільнят та умовами, в яких вони перебувають. Найкраще харчування та відпочинок влітку, подарунки на Новий рік та Різдво, екскурсії в зоопарк, а  також веселі свята та розваги.
Усі інноваційні технології (мультимедійна дошка, проектор, ноутбук, телевізор) заклад отримав ще на початку свого заснування, тобто наш голова переймається й інтелектуальним розвитком малечі та естетичними умовами перебування. Щирий та завжди усміхнений, з любов’ю в очах Віктор Олексійович, переступаючи поріг садочка, чує, як діти один поперед одного вітаються з ним і починають щось розповідати. Вони не сприймають його, як суворого керівника, а як доброго «дядю», що заходить завжди з цукерками в руках.  Дитячу любов не можна нічим купити, тому вони відчувають ту непідкупну турботу про них і відповідають взаємністю. Звичайно, Віктор Олексійович не обходить увагою і про колектив - завжди вислухає та допоможе вирішити проблему, не забуває ні про одне наше свято чи День народження. Завжди переймається умовами праці колективу закладу і докладає максимально зусиль для того, щоб ми з усмішкою йшли на роботу. На оперативних нарадах проблеми освіти завжди на першому місці. Ми вдячні Віктору Олексійовичу за те, що в тяжкий час усі труднощі залишаються за бортом, а наш корабель щасливого дитинства, під мудрим керівництвом Капітана впевнено пливе вперед.


І от зараз, у День народження, колектив Андріївського ДНЗ «Ластівка» та вихованці сердечно вітаємо Віктора Олексійовича з 55-річчям та  бажаємо не поспішати рахувати свої роки, а з гордістю і любов’ю згадувати щасливі моменти і радісні події, наповнювати своє серце справжнім теплом та любов’ю, посмішками і світлом. Доброго здоров’я Вам і добрих людей на шляху.
Колектив Андріївського ДНЗ «Ластівка»