СТАРТУВАЛА СПАРТАКІАДА ТОВ «УКРАГРОКОМ» – ​2018


20 січня на стадіоні КСК «Олімп» стартувала традиційна   Спартакіада, присвячена 18-й річниці з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом». З привітальним словом до учасників спартакіади звернувся керівник групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» Віталій Згама. Він  привітав з відкриттям спартакіади і подякував колективам за підтримку традицій здорового способу життя серед працівників компанії, престижу здоров’я та побажав позитивних емоцій і перемог у спортивних змаганнях.

Перший вид спартакіади розпочали традиційно змаганнями з міні-футболу, в якому взяли участь 9 команд – Центральний офіс  ТОВ «УкрАгроКом», Елеватор ПАТ «Шарівське», ТОВ «АФ МТС Техагропром» с. Войнівка, Новоукраїнський район, с. Михайлівка - відділок № 5 ТОВ «УкрАгроКом», Елеватор ТОВ «УкрАгроКом», ТОВ «Агро Альянс Гриф– ​П», ТОВ «Гермес– ​Трейдінг», ТОВ «Олександрійський цукровий завод». Змагання в підгрупах проходили досить напружено та емоційно. Протягом усіх матчів у підгрупах на футбольному полі вболівальники спостерігали цікаві і захоплюючі ігри, але до фіналу пройшли не всі.
У фіналі трьох, команди показували хорошу майстерність. Звичайно, спортсмени-аматори віддавали всі сили на здобуття перемоги і в напруженій боротьбі вибороли ТОВ «Олександрійський цукровий завод»– ​ІІІ місце, Новоукраїнський район– ​ІІ місце та Елеватор ТОВ «УкрАгроКом»– ​І місце.
У номінації кращий бомбардир Спартакіади у міні-футбол визнано Миколу  ​Стус  з команди Елеватор ТОВ «УкрАгроКом».  Інші місця розподілилися між командами наступним чином: –
​4 місце  - Центральний офіс ТОВ «УкрАгроКом»​;
5 місце -  ТОВ «Гермес– ​Трейдінг» ​;
​6 місце  - ТОВ «Агро Альянс Гриф– ​П»;
7 місце -  с. Михайлівка відділок № 5;
​8 місце  - ТОВ «АФ МТС Техагропром» с. Войнівка ;
9 місце - Елеватор ПАТ «Шарівське».
Побажаємо спортсменам – аматорам не менш завзятих  та цікавих перемог у наступних змаганнях:   27 – ​го січня в НВК Олександрійський колегіум   (колишня   школа№ 20) -  змагання  з волейболу ,  4-го лютого  -   з стрітболу (баскетбол 3 Х 3). А   11–го лютого  «Палац Спорту» прийматиме фінальні зустрічі команд, які змагатимуться у таких видах спорту:   перетягування канату, армреслінг та волейбол серед чоловіків і  жінок, спортивна  естафета і баскетбол.
 Ю. Котов.