Дива і подарунки у День Миколая

Про диво мріють не лише діти, а й дорослі. І більшість з них пов’язують це із Днем Святого Миколая, який із щедрістю дарує кожному гарний настрій, віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти, радості й тепла. Та якщо у родинах здебільшого чарівниками є батьки, які втілюють дитячі мрії у життя, то для діток, які за різних обставин обмежені в батьківській опіці та любові, ними стають представники різних колективів.
Та вже доброю щорічною традицією стали привітання гостей із району дитячих колективів Новопразької спеціалізованої школи-інтернату та дитячого будинку «Перлинка», що у Войнівці. Цьогоріч до них завітали перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Коваль, заступник голови Кіровоградської облради Ігор Степура, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Чемерис  та творчі працівники районного будинку культури. Разом вони зробили цей день по-особливому радісним для малечі. Гості побажали дітворі зростати здоровими, добрими і щасливими. А ще разом із частинками добра і тепла передали вихованцям солодощі та іграшки. 


Хіба можна словами передати дитячі емоції?! Вони, як ніхто, вміють щиро радіти і дарувати дорослим свої посмішки у відповідь на добрі справи. А цього разу вихованці Новопразької школи-інтернату разом із старшими наставниками підготували для гостей концертну програму. Діти у казкових нарядах чудово співали і танцювали, за що отримали букет щирих оплесків. Та найкращим подарунком для дітей обох закладів став приємний сюрприз – лялькова вистава від районних театралів (режисер О. Косогоренко). Це було справді казкове диво для хлопчиків і дівчаток. Свято вдалося.


Наш кор.