До зустрічі у новому році


Шановні друзі!
Дуже скоро ми з вами перегорнемо останній день календаря і рік відійде в історію. Кожен з нас напередодні Нового року осягає прожите, підсумовує баланс радощів і прикрощів, ділиться заповітним і говорить про майбутнє. Рік, який проводжаємо, виявився не зовсім легким, проте ми з вами прожили його гідно.
Є такий вислів, що газета – ​чернетка історії, літопис рідного краю. А цей літопис пишемо ми з вами. І тут ми не можемо не подякувати багатьом нашим помічникам, дописувачам, засновникам, адже наше видання складалося із ваших новин, розповідей, інтерв’ю, іміджевих матеріалів, роз’яснень, консультацій, вітань та ін. Ми завжди знаходили порозуміння із керівниками району Б. Курупом та О. Коріненко та відчували їхню постійну підтримку. 
З ранньої весни і до пізньої осені про турботи хліборобів нам розповідав начальник управління агропромрозвитку О. Ткаченко. Гостинно приймали журналістів на територіях сільгосппідприємств: ТОВ «Колос» (О. Замковий), ТОВ «Степ» (Г. Замрика), ФГ «Сімфо» (О. Олійник). Частим гостем на сторінках часопису була депутат Кіровоградської обласної ради І. Чемерис. З багатьох питань життєдіяльності територій надавали нам інформацію надійні друзі – ​сільські та селищні голови. Найбільше з них розповідали про життя громад О. Горбенко та її заступник М. Бугайов (Новопразька селищна рада), В. Лисенко (Приютівська), В. Близнюк (Андріївська), Т. Кузьменко (Головківська), В. Коваленко (Добронадіївська), М. Сироватка (Ізмайлівська), Г. Горбань (Куколівська), О. Кива (Новоселівська), В. Бершавська (Олександрівська), О. Волянський (Попельнастівська), О. Клочко (Протопопівська), Т. Бессараб (Червонокам’янська), Л. Банул (Шарівська), Т. Кіцелюк (Щасливська). Доволі активно висвітлювали культурне життя району працівники районного будинку культури Ю. Єлсукова, Т. Шоколова, О. Косогоренко, Ю. Аушева та сільських будинків культури: Т. Двалішвілі (Добронадіївський), В. Жовтоножко та Н. Гаврилець (Олександрівський), О. Ковбаса (Михайлівський), Д. Ратушняк (Березівський), директор Новопразької музичної школи В. Хода. Не лише про проведені заходи, а й про життя рідних сіл розповідають бібліотечні працівники Р. Вовк, Т. Холоден – ​Новопразьких бібліотек-філій, Л. Якимчук (Добронадіївської), Н. Лазаренко (Протопопівської), А. Зіненко (Березівської), Н. Солдатенко (Приютівської), В. Власова (Бандурівської), Н. Хуторна (Ясинуватської). Новинами шкільного життя і досвідом роботи діляться начальник відділу освіти О. Полтавець, головний спеціаліст С. Михайленко та педагогічні працівники: І. Півняк (Новопразький НВК), В. Правий та Л. Подпарінова (Користівська школа), Людмила та Олександр Єфімови, В. Федоров (Добронадіївська), Т. Паук (Олександрівська), Л. Христонько, М. Христонько (Бутівський НВК), Л. Кумпан (Недогарський НВК), С. Михайлова (Щасливська школа), Н. Панченко (Улянівська), С. Барабанова (Куколівський НВК), Л. Лапко (Войнівська), І. Циганкова (Протопопівська).
Окремі слова вдячності працівникам терцентру на чолі з В. Ільющенковим та голові ради районної організації ветеранів О. Голубу, які не полишають поза увагою ветеранів району та одиноких громадян, вітають їх із святковими датами та ювілеями.
Своєрідну «родзинку» газеті додають інформації І. Погорілого із Щасливого, А. Чорнобривець із Попельнастого, поетичні рядки Г. Великої та Г. Клименка. Постійно на вістрі спортивних досягнень ми знаходимося завдяки новинам Ю. Котова та С. Слинька. Корисними порадами та роз’ясненнями інформують читачів С. Лум’яник, начальник управління Держпродспоживслужби району та його заступник А. Чижик.
Ось так разом, ніби пазлик за пазликом, ми складаємо сторінки нашого рідного часопису, який потім надходить до читача. Подякуємо і їм за те, що постійно з нами, бо без них не було б і газети. Для них ми шукаємо актуальні теми, репортажі, робимо знімки, відшукуємо цікавих співрозмовників для інтерв’ю. Ми постійно очікуємо від вас, шановні дописувачі, передплатники, читачі, слушних пропозицій, порад, листів, візитів до редакції. Бо лише через взаєморозуміння, спілкування і дружбу районна газета «Сільський вісник» і надалі буде вашим вірним другом, надійним вісником і порадником. Але ж зрозуміло, що найкраща ваша підтримка – ​це передплата.
Маємо надію, що і в наступному році, коли розшириться коло новостворених територіальних громад, ми збережемо міцні стосунки та інформаційний зв’язок із громадами. І будемо так само натхненно інформувати про їхнє становлення.
З наближенням улюблених зимових свят серця переповнюються приємним теплом, яким хочеться поділитися з друзями, зігріти ним тих, хто занепав духом. Щире слово, душевна зустріч, теплі обійми – ​найкращий подарунок у такі дні, найцінніше, що є у святі. Тому разом із щирими вітаннями зичимо гармонії та добробуту вашим родинам, миру і добра. Хай доля не обділить вас і усіх, хто вам близький та рідний, радістю, коханням і крилатою надією. Веселих вам свят! До зустрічі у новому році.
З повагою колектив часопису «Сільський вісник»