Привітали працівників місцевого самоврядування


7 грудня в Україні відзначалося День місцевого самоврядування — ​свято найбільш наближеної до людей ланки влади, свято тих, хто щодня безпосередньо працює на сільських і селищних територіях, діє на благо громади, веде депутатську діяльність. З цієї нагоди у залі районного будинку культури зібралися представники місцевого самоврядування Олександрійщини: селищні та сільські голови, представники сільських рад, ветерани місцевого самоврядування. Ще до початку заходу вони щиро вітали один одного зі святом, зал сповнився лагідними усмішками.


І з перших акордів святкової програми на адресу гостей полинули щирі вітання зі слів ведучої Юлії Аушевої, а потім із вітальним словом звернувся заступник голови райдержадміністрації Олександр Безкровний, який щиро та сердечно привітав працівників місцевого самоврядування, побажав усім міцного здоров’я, щастя, професійних здобутків та оптимізму. Опісля перейшли до приємної місії вручення грамот і подяк кращим представникам сільських рад та працівникам виконавчого апарату районної ради.
А букетом музичних та танцювальних номерів обдаровували винуватців свята Віта Єрьоміна, Даша Степаненко, танцювальний колектив «Авантюрин». Завдячуючи соло на баяні у виконанні Олександра Ковриги учасники заходу ніби перенеслися у стародавній Париж. Не менш чарівною була мелодія у виконанні вокально-інструментального ансамблю «Джем».
О.СТОРЧОВА