Привітали працівників соціальної сфери

Щорічно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди 3 листопада в районному будинку культури відбулися урочистості і святковий концерт. Гостей заходу зі святом вітали перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль і голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко.
Разом із найщирішими привітання йшлося про те, що важко сьогодні переоцінити роль щоденної копіткої роботи, яку виконують на Олександрійщині соціальні працівники. Під їхнім постійним контролем є питання збереження фізичного та психічного здоров’я людей, вирішення безлічі конфліктів між громадянами, планування сім’ї та допомога родинам, що опинились у скрутному становищі, й багато інших питань.

Під час урочистостей кращі працівники галузі відзначені почесними грамотами й подяками. Привітали загалом близько 30 осіб.
По завершенню урочистої частини на присутніх чекала неймовірно захоплююча і цікава розважальна програма, яку із радістю підготували працівники районного будинку культури.