У Травневому відновили ФАП

Хоча Травневська сільрада  і маленька та налічує всього 400 жителів, але дуже згуртована. Зараз її мешканці особливо сповнені оптимізму й наснаги, адже мають приємну новину.
«Провели поточні ремонтні роботи місцевого ФАПу, - говорить Надія Ковтонюк,  сільський голова. – Повністю замінили старий дах, а також вікна - на металопластикові. На перекриття даху з сільського та районного бюджетів витрачено 170 тис. грн. Окрему субвенцію з району отримали на заміну вікон. Проект реалізовано у рамках районної програми соціально-економічного розвитку територій. Так, частково привели ФАП у належний стан.  А навесні плануємо замінити стару огорожу, відновити його фасад та провести внутрішні ремонти».
Приміщення було в жахливому стані, проте до реалізації поставленої мети сільська громада йшла швидкими темпами. Заміну здійснили за два тижні. «Ремонтна бригада оперативно й добре спрацювала», - підкреслює Надія Прокопівна.
Додам, що, окрім мешканців, ця подія неабияк хвилює і саму завідуючу фельдшерсько-акушерським пунктом 66-річну Олександру Багінську. Саме ця привітна жінка понад два десятиліття турбується про здоров’я жителів 4-х сіл, які входять до  складу Травневської сільради. Місцеві цінують її і поважають, як кваліфікованого фахівця, так і хорошу людину.
Н. Луценко.