Освітяни району відзначили професійне свято


Піднесено, урочисто, радісно і досить яскраво пройшла церемонія вручення районної педагогічної премії «Золотий лелека». Традиційно її присвятили Дню працівників освіти. З цієї нагоди 28 вересня в Олександрійському районному будинку культури відбулись урочистості. У переповненому залі РБК - керівники шкіл, профспілкові діячі, ветерани педагогічної праці. Привітати їх зі святом прибули голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко та заступник голови райдержадміністрації Олександр Безкровний. 


Ольга Коріненко зазначила, що наші педагоги мають достатньо здобутків. Учні посідають призові місця на предметних олімпіадах і різних конкурсах. Є велика когорта ветеранів, які віддали професії чи не все життя. Привітавши присутніх, Ольга Анатоліївна виконала почесну місію з нагородження найкращих. Поздоровлення від влади, квіти і подарунки. А кращі з кращих вчителів отримали районну відзнаку «Золотий лелека». Особливу увагу приділили привітанню  ветеранів освіти, які багато років життя віддали роботі в школі. З 65-річним ювілеєм поздоровили Олену Жгун, директора Андріївської школи. 
Щирим святом людяності і доброти, пошани і поваги до вчительської праці став цьогорічний святковий концерт. Чимало зусиль для цього доклали організатори – творчий колектив районного будинку культури. 
Наш кор.