Виправдав батьківські сподівання


29-річний Володимир Івашкін ось уже кілька років успішно очолює колектив свинотоварної ферми відділку № 5 «УкрАгроКом» у селі Михайлівка. І має щонайменше півтори тисячі маленьких підопічних. Він — ​невтомний трудівник і прогресивний керівник, оптиміст, якому, здається, все під силу.
«Урівноважений, ввічливий, має повагу серед колег, — ​каже керуючий відділком Володимир Славінський. — ​На підприємство Володимир прийшов у 2013-му. Починав ветфельдшером. А згодом запропонували посаду завідуючого свинофермою. І тепер працює у досить злагодженому і гарному колективі».
Свого часу Володимир вивчився на ветеринарного лікаря. І як сам каже, жодного разу не пошкодував. «Я закінчив Компаніївський технікум ветеринарної медицини. І фактично одразу пішов працювати за фахом. Спершу у «Екобіофармі» в Знам’янці, звідки родом, а потім перейшов у ТОВ «УкрАгроКом» на Олександрійщині. З того часу поринув у роботу, як кажуть, з головою.
«Тварин люблю змалку, - говорить Володимир. - Та й батьки мої мріяли, щоб я став ветеринарним лікарем. Я вивчився і виправдав їхні сподівання. Зараз працюю за фахом. Все мені до вподоби. Ферма у нас закритого типу з посиленими заходами біобезпеки. А це значить, що сторонні на нашу територію не потраплять. Вирощуємо ж ми переважно свиней м’ясних порід. Всіма необхідними кормами для них забезпечені. Колектив повністю укомплектований. Тож ніяких питань в цьому сенсі не виникає. Головне ж — ​бажання працювати і вболівати за доручені справи, бажання підвищувати свій професійний рівень. А хто цього прагне і цілеспрямовано просувається вперед, той обов’язково досягає значних результатів».
За наполегливу, невтомну і віддану працю, вперше молодий фахівець минулоріч був занесений на районну Дошку пошани і, напевно, не востаннє.
Н. Луценко.