Крокує у ногу з часом


Добре відомо, що аграрії товариства «УкрАгроКом» вміють вирощувати високі врожаї. А запорукою цьому є їхнє розуміння, що кожна ділянка роботи надзвичайно важлива для загального результату, і дрібниць у роботі не буває. Та й мають для цього хлібороби чудову технічну базу, цілий парк потужної сучасної техніки, який постійно поповнюється, а фахівці підрозділу ретельно слідкують за справністю і готовністю до роботи кожного механізму.
Слід наголосити, що технічне забезпечення, без якого взагалі неможливе функціонування жодної ланки товариства, постійно на контролі технічного директора компанії Ігоря Заблоцького, який більше шести років обіймає цю посаду. — ​Якісній підготовці і виконанню робіт у компанії «УкрАгроКом» завжди приділяють особливу увагу, — ​зазначає він. — ​Технічна карта полів відпрацьовується агрономічною службою і погоджується з керівництвом компанії. У гарячу пору посівної та жнив не можна гаяти й хвилини, а зважаючи на широку географію діяльності нашої корпорації, дуже важливо, щоб перехід техніки з поля на поле був злагодженим і раціональним. Відповідно, злагодженою має бути і робота спеціалістів, які обслуговують сучасну техніку господарства.  У світі все розвивається, техніка удосконалюється, тож закономірно, що кожному з нас, кожному спеціалісту, необхідно постійно розвиватися, — ​наголошує Ігор Леонідович. — ​Для молодих спеціалістів проводимо стажування, а потім вони працюють з тими, у кого за плечима багаторічний досвід. 
Він і сам завжди крокує у ногу з часом, відвідує вітчизняні та міжнародні виставки і семінари новинок техніки і технологій, постійно знайомиться з досягненнями науки у галузі сільського господарства. Ігор Леонідович з числа тих, хто живе своєю роботою, хто вміє об’єднати навколо себе людей. Його наполеглива, щоденна праця сприяє раціональному використанню техніки, кількість якої постійно збільшується.
Свою життєву стежину, справу всього свого життя Ігор Заблоцький вибрав ще в юності. І тепер з повним правом можна стверджувати: його професійна нива щедро вродила на добрі та суспільно корисні справи. Кар’єрними сходинками підіймався у рідному селі Головківка. Розпочинав інженером з техніки безпеки в АСК «Головківське», потім — ​головним інженером в агрофірмі та новоствореному ТОВ «УкрАгроКом», інженером з іноземної техніки. А з грудня 2010 року став технічним директором. Колеги кажуть, що яку б посаду Ігор Леонідович не посідав, він зарекомендував себе здібним, добросовісним, талановитим керівником, умілим організатором справи, тож і користується заслуженим авторитетом. Цей чоловік уміє досягати поставленої мети, повернути до себе людей. Зі співробітниками він  ​врівноважений, ввічливий, проймається їхніми проблемами.
Очевидним результатом професійних досягнень Ігоря Заблоцького стало рішення трудового колективу ТОВ «УкрАгроКом» висунути його кандидатуру для вшанування на районній Дошці пошани з нагоди Дня працівників сільського господарства у 2016 році.

Наш кор.