Олександрійщина відзначила День Прапора і День Незалежності України

День прапора України і День Незалежності урочисто відзначили на Олександрійщині. Офіційна частина заходів розпочалася з урочистого підняття Державного Прапора України біля будівлі районної державної адміністрації, де зібралися працівники адміністрації, її структурних підрозділів, бюджетних установ і організацій району. Усі у вишиванках та з гарним настроєм. До шанованого товариства звернулися голова РДА Богдан Куруп і голова районної ради Ольга Коріненко.








Привітавши учасників заходу зі святом, Богдан Куруп і Ольга Коріненко урочисто, під звуки гімну України, виконали почесну місію — ​підняли Державний стяг.

Продовжився святковий день у районному будинку культури акцією «Квітуча Олександрійщина» та святковим концертом з нагоди Дня Незалежності України. У залі — ​представники підприємств, організацій району, кращі трудівники сільського господарства, сільські, селищні голови, активісти територіальних громад. Багатьом з них, присутнім на заході, вручають почесні грамоти і подяки обласної влади, районної адміністрації та районної ради. За традицією цю місію виконують районні посадовці.

У своїх привітаннях Богдан Куруп і Ольга Коріненко підкреслили значимість Дня незалежності України, який став вінцем багатовікової боротьби українців за право на визнання і шану, і фактично — ​днем народження країни та започаткував нову епоху в житті українського народу.

Тож нехай ці свята ще тісніше об’єднують усіх нас у нашому прагненні до заможного життя. Нехай свято незалежності буде сповненим надії і віри у краще майбутнє України.