Олександрійських працівників ветмедицини привітали зі святом


У другу неділю серпня в Україні відзначається професійне свято - День працівників ветеринарної медицини, яке започатковане Указом Президента України Леоніда Кучми ще у 2001 році. Святкується воно традиційно, і цей рік не став винятком, адже масштабна концертно-розважальна програма з цього приводу відбулася днями в Олександрійському районному будинку культури.

Привітати ветеринарів з професійним святом до РБК завітало чимало поважних гостей.  Передусім, перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль, керівник апарату РДА Олександр Лисенко та начальник районного управління Держпродспоживслужби Станіслав Лум’яник. Багато теплих і зворушливих слів та побажань здоров’я, благополуччя, добробуту й миру  пролунало на адресу працівників галузі.
Також під час урочистої частини понад двадцять працівників ветмединицини отримали з рук поважних гостей почесні грамоти, подяки й квіти.
Окрім того, на усіх присутніх глядачів чекав колоритний та емоційний концерт, який для них люб’язно організували хореографічні й співочі колективи Олександрійського районного будинку культури й творчі колективи з інших установ району. Чимало світлих і позитивних емоцій вони привнесли в глядацьку залу, додаючи настрою присутнім своїми чудовими вокальними та хореографічними номерами, й майстерно підібраними виступами.
Наш кор.