Благодійники передали партію ліків у районну лікарню

На кожній з коробок позначка з назвою препарату, всередині – дороговартісні ліки, які допоможуть хворим – пацієнтам Олександрійської районної лікарні. Днями їх медзакладу передав голова благодійного фонду «Шлях до життя»  Анатолій Тримбач. Партію вкрай необхідних препаратів було передано заступнику головного лікаря ОЦРЛ Тетяні Прошиній (на фото).

 А це небагато-немало - з десяток коробок з розчинами для інфузій, спазмолітиками, анальгетиками, антибактеріальними препаратами, кровоспинними й іншими.
Отримані медикаменти направлять до реанімаційного, хірургічного, гінекологічного та терапевтичного відділень. Вони допоможуть у наданні допомоги хворим при лікуванні невідкладних станів, кардіологічних та неврологічних хвороб, кровотечах, травмах й інших випадках.
Не першу партію допомоги ОЦРЛ передає «Шлях до життя». «Й раніше благодійники доправляли в лікарню медикаменти та вироби медичного призначення, за що адміністрація закладу їм дуже вдячна», - підкреслює Тетяна Прошина.
Додам також, що медикаменти в районну лікарню доставлені  за підтримки депутата Олександрійської міської ради Андрія Коломійцева.
Н. Луценко.
Фото - "Моя Александрия"