Команда до старту готова

Днями у Будинку футболу ФК "Олександрія" відбулася традиційна передсезонна прес-конференція,  участь в якій взяли  президент клубу Сергій Кузьменко, головний тренер команди Володимира Шарана та директора ФК "Олександрія" Дмитра Кітаєва. Очікуване та товариське  спілкування  з журнаістами відбулося також за участі  новачків, які поповнили ряди команди в міжсезоння. Також  Дмитро Кітаєв від імені клубу вручив журналістам, які були найактивнішими у висвітленні діяльності футбольного клубу в минулому сезоні, -  символічні подарунки - мобільні акумулятори.



У своєму виступі  Сергій Кузьменко  подякував футболістам, тренерам, обслуговуючому персоналу, вболівальникам, представникам ЗМІ, які всі разом успішно виконали завдання поставлене перед командою. «Наші хлопці в підсумку посіли 5 місце за спортивним принципом, що на один щабель вище ніж у позаминулому сезоні і вдруге в своїй історії здобули путівку в кваліфікацію Ліги Європи». Він також подякував інвесторам, які незважаючи на економічні складнощі, справно виконали своє зобов’язання перед клубом.  Він висловив сподівання, що маючи хорошу матеріальну базу, досвідчений тренерський штаб та хороших виконавців, команда у новому сезоні може виступити  не гірше,  ніж в попередньому чемпіонаті. Перед нею  і надаі стоїть завдання  вибороти місце в першій шістці та сперечатися за путівку до Ліги Європи, підкреслив  президент ФК "Олександрія" Сергій Кузьменко.
Головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран, у свою чергу,   подякував президенту ФК «Олександрія» Сергію Анатолійовичу Кузьменку за надану можливість провести збори в Нідерландах, де, за його словами, були створені чудові умови для роботи: готель і тренувальні поля розташовані в лісі, тому нічого не відволікало від футболу; гравці жили в будинках по одному, що дуже добре на період зборів; до того ж мали і хороше харчування. Збори в Нідерландах команда повела вперше

Дмитро Кітаєв повідомив, що  14-го липня відбудеться жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи і ми дізнаємося, хто буде нашим суперником. - Але вже зараз можна сказати, що це буде один із серйозних європейських клубів. І в першому з двох двобоїв, який пройде 27-го липня, «Олександрію» підтримувати популярна українська співачка,  переможниця Євробачення 2004 року, народна артистка України – Руслана Лижичко. Вона виступатиме    на Соборній площі Олександрії, де  буде змонтована велика сцена. А на великих екранах транслюватиметься в режимі он-лайн футбол за участю нашої команди,  - сказав директор ФК "Олександрія" Дмитро Кітаєв.
Коли номер був готовий до друку, стало відомо, що в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні пройшло жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги Європи. Суперником наших земляків буде переможець протистояння другого раунду кваліфікації "Астра" (Румунія)/"Зіря" (Азербайджан). 
Потім усі разом представили нових гравців команди і вручили їм іменні футболки. Тепер за честь «Олександрії» грають     Андрій Бацула, Артем Щедрий, Артем Сітало (всі «Зірка» Кропивницький), Юрій Паньків та Максим Каленчук (обидва «Сталь» Кам`янське).
Зараз у звичному режимі  команда готується до матчу з "Олімпіком", який відбудеться 16 липня о 19.30 на стадіоні «Ніка».

І. Балашова.
Фото - ФК "Олександрія"