Анастасія Пугач - переможниця конкурсу «Обличчя торгової марки «Петриківське молоко»


Про роботу молочнотоварного комплексу «Петриківське молоко», що працює у Новій Празі, часопис «Сільський вісник» писав неодноразово. До того ж, його продукцією уже встигли посмакувати і містяни. Про те, що молоко їм до вподоби, свідчили черги біля торгівельних точок. А днями вони порадували і дорослих, і дітей морозивом, виготовленим знову ж таки з петриківського молока. Додам, що комплекс постачає молоко до вітчизняних підприємств-переробників, які експортують свою продукцію до країн Євросоюзу. І це справедливо, адже якість петриківського молока відповідає найвищим світовим стандартам і з нього виготовляють дитяче харчування.
Мабуть закономірно, що виробник молочної продукції обрав обличчям торгової марки «Петриківське молоко» саме дитину – дев’ятирічну Анастасію Пугач (на фото). Ця талановита дівчинка поза навчанням у міській школі встигає всюди: співає, танцює, відвідує школу моделей «Інтрига». Два роки тому перемогла у конкурсі краси.
І ось чергова приємна подія у житті Анастасії. Вона стала переможницею конкурсу «Обличчя торгової марки «Петриківське молоко». Обирали найкращу серед учасниць конкурсів краси. За його результатами минулої неділі під час ХІІ Регіонального конкурсу краси та талантів «Міс Досконалість - 2017» фінансовий директор ТОВ «УкрАгроКом» Тетяна Осика вручила їй сертифікат на отримання туристичної тижневої путівки на двох в Болгарію.
Радіємо  з того, що маємо талановитих дітей, і бажаємо Анастасії приємного літнього відпочинку.
В. КОВАЛЬ.