Аграрії відремонтували водонапірну вежу в Андріївці

Проблема з водопостачанням в Андріївці існувала вже не один рік, а нещодавно успішно вирішилась. Сільський голова Віктор Близнюк розповідає, що водонапірна вежа в їхньому селі останні роки працювала з перебоями. І люди, звісно, нарікали на це й скаржилися.
Катастрофічно не вистачало води. Але, дякуючи підприємству ПАТ «Райагрохім» і його безпосередньому керівнику Сергію Дмитровичу Кітаєву, дана проблема вже вирішена. За його ініціативи, нещодавно була організована чистка водонапірної мережі, після чого була забезпечена  більш якісна подача води сільським користувачам, підкреслює Віктор Близнюк та висловлює з цього приводу щиру вдячність керівнику.
Сам же Сергій Кітаєв наголошує, що після промивання свердловини кількість води значно збільшилась і покращилась її подача. Відтак, нею безкоштовно користується частина мешканців Андріївки, місцеві заклади соціальної сфери та саме сільгосппідприємство. Зокрема, жителі центральної вулиці, садка, школи, а також тракторна бригада, молочно-товарна ферма, гараж, контора та їдальня ПАТ «Райагрохім». 
Додам також, що загалом вежа знаходиться на балансі господарства і дякуючи його безпосереднім ініціативам, люди користуються водою безоплатно.  
Н. Луценко.