Держслужбовці Олександрійщини – кращі в області

Напередодні професійного свята – Дня працівників державної служби України – двоє наших земляків і представників Олександрійської РДА здобули впевнену перемогу у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» на обласному рівні.
За висновками оргкомітету перше місце в номінації «Кращий керівник» 2-го туру конкурсу посіла завідувач сектору фінансів соціального захисту населення бюджетного відділу фінансового управління Олександрійської РДА Ілона Агафонова, а провідний спеціаліст відділу доходів та фінансових галузей виробничої сфери цього ж управління Богдан Панченко посів перше місце в номінації «Кращий спеціаліст».


Відзначу, що Ілона Володимирівна у держслужбі вже понад сім років. Має за плечима фахову освіту і чималий досвід роботи у фінансовому секторі. Поступово піднімалася кар’єрними сходами - працювала економістом, головним економістом, завідувачем сектору фінансування видатків на соціальний захист та соціальне забезпечення населення бюджетного відділу. Рік тому очолила сектор фінансів соціального захисту населення бюджетного відділу. За відповідальне ставлення до своїх обов’язків вона відзначалася грамотами районної державної адміністрації.
Богдан Олександрович свою трудову діяльність у держслужбі розпочав трохи більше двох років тому. Має вищу економічну освіту і свою трудову стежину починав економістом I категорії, і за короткий термін зарекомендував себе, як гарного і кваліфікованого фахівця, та став провідним спеціалістом.
Нагадаю, що 14 квітня Ілона Володимирівна та Богдан Олександрович стали переможцями І туру (районного), а тепер представлять Олександрійщину на Всеукраїнському етапі конкурсу. Тож побажаємо їм заслужених перемог і надалі.
Їхнє відзначення з врученням грамот Олександрійської райдержадміністрації та районної ради з виплатою грошових винагород відбудеться під час урочистостей з нагоди Дня державної служби.
В. Тимофєєва.