Олександрійських медиків привітали зі святом

18  червня в Україні своє професійне свято відзначали працівники медичної сфери. Святкові заходи з цієї нагоди проходять вже сьогодні. Опівдні 16 червня в актовій залі Олександрійського районного будинку культури святковою програмою вітали працівників медичної сфери, ветеранів медицини. Для них спеціалісти відділу культури й туризму Олександрійської РДА влаштували урочистості та концерт. Не обійшовся захід без поважних гостей, які також сюди завітали.



З привітальним словом перед присутніми виступив голова Олександрійської  райдержадміністрації Богдан Куруп та голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко, які побажали усім присутнім миру, злагоди, здоров’я і подякували за чисельні недоспані ночі на чергуваннях і величезне терпіння. Кращим працівникам галузі вручили грамоти й подяки.


Почесну місію з нагородження виконали також головний лікар ОЦРЛ Валентина Гарагуля та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Гірник. Разом вони відзначили близько 20 осіб – лікарів, медсестер, акушерів, лаборантів, які гуртом стоять на захисті людського здоровя та довголіття.
Варто відзначити, що концертна програма видалася напрочуд цікавою та зворушливою і щиро вразила запрошених, додаючи позитиву та гарного настрою.