Фестиваль «Перлини Олександрійщини» згуртував здібних і обдарованих дітей


Щорічний фестиваль «Перлини Олександрійщини»  присвячений талановитим, обдарованим, успішним дітям нашого краю стартував 1 червня біля стін Олександрійської РДА. Під час святкового заходу віншували справжніх перлинок - переможців обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалів, конкурсів, змагань та олімпіад.

З урочистим словом до присутніх звернулася голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Лисенко та начальник відділу освіти Олена Полтавець.
Відкрили фестиваль урочисто танцювальною програмою і святковим флешмобом, по завершенню яких учасники запустили в небо повітряні різнокольорові кульки з різними побажаннями. А далі урочистою ходою діти рушили містом до районного будинку культури, де відбулося основне дійство. Прямували у супроводі інструментального оркестру Новопразької музичної школи. 
А вже на території РБК на них чекала кількагодинна розважально-ігрова програма та майстер-класи, які проводили керівники гуртків ЦДЮТ та Новопразького БДЮТ.
І нарешті - офіційна церемонія нагородження та концертна програма. 80 юних олександрійців отримали з рук голови Олександрійської райради Ольги Коріненко та начальника відділу освіти Олени Полтавець подяки та грошові винагороди у розмірі від 100 до 500 грн. 
Додамо, що традиційно захід проходив за підтримки ТОВ «УкрАгроКом». 
Наш кор.