В Ізмайлівці з’явилася нова водонапірна вежа

Місяць тому в Ізмайлівці запрацювала нова водонапірна вежа, яку допомогли обладнати місцеві аграрії. Відтак якісним і безперебійним водопостачанням забезпечено практично до півсотні сільських садиб, місцева школа та дитячий садок. Сільчани дуже вдячні сільгоспвиробнику, який, зважаючи на їхню проблему, швидко на неї відреагував.
Ізмайлівський сільський голова Микола Сироватка, коментуючи дане питання, зазначає, що башту встановили за кошти ТОВ «УкрАгроКом» за сприяння комерційного директора Павла Фесюка.  Добре, що до нагального питання Павло Дмитрович підійшов досить професійно, з розуміння. Тим більше, що  вирішити дану проблему за рахунок місцевого бюджету фінансової змоги не було.
Також Микола Павлович розповідає, що сам водогін в Ізмайлівці був полагоджений і повністю відновлений ще кілька років тому. Виконати всі необхідні роботи вдалося за кошти місцевого бюджету.
До того ж, раніше сільська громада самотужки замінила водонапірну вежу у сусідньому Піщаному Броді. Тобто питання благоустрою сільських територій – першочергове для її очільника, який віддано ними переймається. Зараз, наприклад, у Пустельниковому триває ямковий ремонт доріг. Та капітальний ремонт сільського клубу, відкриття якого має відбутися вже найближчим часом.
Додам також, що, як уточнили в Олександрійській райдержадміністрації, проект встановлення водонапірної вежі в Ізмалівці обійшовся ТОВ «УкрАгроКом» загалом у 215 тис. грн.
Н. Луценко.