Табір «ПАТРІОТ»: стабільне продовження

Під девізом «Відпочиваємо з розумом» на Олександрійщині втретє стартував табір «ПАТРІОТ». Цього разу 30 юних дослідників рідного краю з п’яти сусідніх районів Кіровоградської області гостинно зустрів Шарівський НВК. Тут їм забезпечили повний пансіон: проживання, поживне триразове харчування та активний літній відпочинок. 

Щодня, упродовж п’яти днів діти мали пізнавальні екскурсії цікавими куточками сільськогосподарського краю та Кіровоградщини. Скажімо, першого табірного дня, що проходив під гаслом «Корова у дворі – ​молоко на столі», діти відвідали Новопразький молочно – ​товарний комплекс «Петриківське молоко». У вівторок ознайомилися з роботою Шарівського елеватора, у середу – ​побували на екскурсії у Кропивницькому, а ввечері вболівали за ФК «Олександрія» на стадіоні «Ніка». Четвертий табірний день діти провели у м. Світловодську, звідки також повернулися з кіпою яскравих вражень. А ще патріотівці разом із творчими хіміками району провели практичні досліди та лабораторні роботи. 
— У нашому таборі кожній дитині надано особливу увагу, – ​розповіла директор НВК Олена Малихіна. – ​Ми створили умови для творчої атмосфери. Діти брали участь в інтерактивних іграх, майстер-класах та всіляких конкурсах на розвиток логіки, дитячої уяви та творчого мислення. Команда креативних педагогів шкіл району подбала, щоб розумний відпочинок став незабутнім. Допоможе цьому й сувенірний комплект одягу: футболку і бейсболку з написом «Патріот», а також тематичний значок на згадку, які діти отримали в подарунок.
Важливо зазначити, що всі ініціативи в таборі реалізовані за підтримки директора ПАТ «Шарівське» Віктора Кузьменка, комерційного директора ТОВ «УкрАгроКом» Павла Фесюка, комерційного директора ТОВ «Колос» Любові Замкової.
А з відкриттям табірної зміни вітали дітей голова районної ради Ольга Коріненко, виконавчий директор ПАТ «Шарівське» Віктор Кузьменко, сільський голова Людмила Банул, помічник народного депутата А. Кузьменка – ​Олена Святець.
І. Балашова.