Кременчуцький театральний колектив – на олександрійській сцені



1 квітня вперше до Олександрійського районного будинку культури завітав Кременчуцький народний студентський театр-студія «Лілея» (режисер Катерина Сазонова) із сумною казкою «Дурочка» за мотивами однойменної п'єси Ірини Тануніної.

За сюжетом події розгорталися в одному невідомому селі, у дворі сліпого старого. Він тільки і робив, що чекав свою дорослу доньку, яка 10 років тому виїхала спробувати щастя в цивілізовані краї. І все було б, як і раніше, ще років 20, якби не з'явилася «Дурочка пухнаста» - маленьке кошеня, що перевернуло звичне існування діда і мешканців двору з ніг на голову.

Втім, кошеня зовсім не дурне і отримало своє прізвисько за те, що не схоже на інше оточення і пильнує не тільки свої інтереси. Оточення впливає на кошеня, але і воно впливає на навколишню реальність.

Вистава доводить: не треба забувати, що ніяка ситуація не буває настільки безнадійною, щоб її неможливо було виправити.



Це сумна казка зі щасливим кінцем у неперевершеному, майстерному, легкому виконанні народного студентського театру-студії «Лілея» змусила глядачів радіти і сміятися крізь сльози, переживати і співчувати героям.