ТОВ «УкрАгроКом» – ​переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна – ​2016»



Благодійність це дієве ставлення людей одне до одного, спрямоване на підтримку тих і допомогу тим, хто цього потребує.
Так, наприклад, «золотими літерами» в народній пам’яті записані імена Костянтина Острозького, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи та багатьох інших. На кошти цих благодійників свого часу будувалися церкви й монастирі, друкувалися книги, рятувалися життя. Інші ж тисячі й тисячі благодійників, які колись ставали й нині продовжують ставати на шлях творення й примноження добра в цьому світі, також не забуваються ніколи.

Пишаємося тим, що Олександрійський район має теж своїх благодійників, людей з великим серцем. Таким є і ТОВ «УкрАгроКом».

І добре, що на Україні є єдиний конкурс, який несе на меті відзначення найкращих благодійників, будь-то організації, бізнес чи особа.

Саме для того, щоб визнати внесок та сказати слова подяки керівництву та працівникам ТОВ «УкрАгроКом» за вагомий внесок у розвиток освіти району, Олександрійська районна організація профспілки працівників освіти і науки України подала заявку на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – ​2016» в номінації «Середній бізнес». І це закономірно, адже ще з початку заснування товариства розпочалася його співпраця з освітою району.

І ось 29 березня в колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – ​2016». Вдесяте найкращі з найкращих благодійників були представлені тут. Великою радістю було дізнатися, що ТОВ «УкрАгроКом» посіло ІІ місце у своїй номінації з 16 учасників даної категорії. Це свідчення того, що їхню роботу визнано на всеукраїнському рівні.

Вірю в те, що у 2017 році ТОВ «УкрАгроКом» обов’язково отримає свого Ангела Добра.

Освіта району висловлює окрему подяку за постійну підтримку народному депутату України Анатолію Івановичу Кузьменку.

Тож хай щастя завжди супроводжує усіх вас, людська повага й шана не минають, а вашу мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають!

О.ПОЛТАВЕЦЬ, начальник відділу освіти райдержадміністрації.