Привітали жінок


Уже традицією стало для Олександрійського районного територіального центру проводити у себе благодійні акції та свята. Не відійшли від традиції святкування Міжнародного жіночого дня і цьогоріч. Напередодні свята у терцентрі для його працівниць організували урочистий захід. Традиційно розпочав його керівник Володимир Ільющенков, який і привітав своїх колег та охарактеризував річну роботу колективу, всі його здобутки та напрацювання. 

Великим подарунком для більше ніж сорока жінок став виступ студентів Олександрійського вищого училища культури. Вперше на прохання адміністрації центру молодь була залучена до цього святкування, і зробила присутнім гарний подарунок – емоційний та теплий концерт, у якому віддзеркалювалися всі весняні емоції й маса позитиву. 

По завершенню концертної програми учасників святкування привітали керівники райдержадміністрації. З найщирішими словами привітань звернувся, зокрема, заступник голови РДА Олександр Безкровний та голова райради Ольга Коріненко. 

По закінченню свята на присутніх чекав цікавий конкурс на кращу кулінарну страву «Споконвіку і донині жінки гарні господині». Соцпрацівниці представили тут більше 20 кулінарних шедеврів і самі ж мали їх посмакувати та визначити кращу. До всього ж, приємні сюрпризи чекали на них і від профспілки.

Н. ЛУЦЕНКО.