Олександрійщина підтримує жителів Авдіївки

Олександрійська райдержадміністрація за сприяння народного депутата України Анатолія Кузьменка продовжує надавати гуманітарну допомогу мешканцям Авдіївки, яка зараз знаходиться на межі гуманітарної катастрофи через регулярні обстріли бойовиками ДНР.  
Наш регіон оперативно відреагував на доручення Президента України Петра Порошенка і активно долучився до надання й відправлення життєво необхідного вантажу в зону конфлікту. 
З початку лютого райдержадміністрацією за сприяння аграріїв району організовано відправлення кількох вантажівок з допомогою. У тому числі, близько двох тонн круп, тонна цукру, м’ясо, а також партія м’ясної та рибної консерви, томатної пасти, чаю та кави.  Також на схід країни доставлено 5 тонн дизельного пального та 2 тонни паливних брикетів. 

До всього, 15 агропідприємств району виділили матеріальну допомогу жителям Авдіївки у розмірі 37100 грн., перерахувавши її на рахунок Благодійного фонду підтримки українських військовослужбовців. Серед благодійників: ТОВ «Долинське», ФГ «Олександрівське», ТОВ «Колос», ФГ «Джерело 2», ФГ «РИС-К», ФГ «Веселка», ТОВ «Степ», СВК ім. Фрунзе, ФГ «Степ», ФГ «Лан», ФГ «Мрія», ФГ «Луч», ФГ «Ріта», ФГ «Світлопільське», ФГ «Агро-Рос». 
Робота із збору гуманітарної допомоги ведеться і з керівниками установ району, а також серед населення. До неї вже активно долучилися соціальні служби району та районна лікарня. Необхідними речами та продуктами можуть допомогти всі охочі.
О.Петриченко.